Lid worden?

LEDENSTOP! Wil je lid worden van onze club? Meld je dan aan en reserveer jezelf een plek op onze wachtlijst. Zodra er een plek vrijkomt word je meteen op de hoogte gebracht. Je kunt je dus wel alvast inschrijven via het webformulier maar je komt op de 'reservelijst'.

Éénmalige inschrijfkosten: € 10,-
Maandelijkse contributie: € 15,-

De minimale periode van lidmaatschap is 1 jaar, hierna is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Betaling geschiedt via automatisch incasso.

EVENEMENTEN
Skotsj Fellowsjip organiseert 6 keer per jaar een evenement dat uiteraard gratis bij te wonen is voor de leden. Deze evenementen proberen we zo verschillende mogelijk te houden, uiteraard is whisk(e)y altijd het middelpunt en wordt er bij ieder evenement een aantal flessen uitgeschonken. De contributie komt geheel ten goede van deze evenementen, wij maken derhalve GEEN winst!

CLUBBOTTELING
Last but not least; Als lid word je als eerste in de gelegenheid gebracht om de clubbotteling te kopen. Ook hier krijg je nog eens korting op.

Wil je lid worden? Vul dan onderstaand formulier in, denk ook aan een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Zodra we de inschrijving binnen hebben krijg je zo snel mogelijk bericht van ons.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straat*

  Huisnummer* (+ toevoeging)

  Postcode*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer

  Geboortedatum*

  Kopie (geldig) legitimatiebewijs*