december 18, 2021
Rock 'n Roll Whisky
Sold Out facebook event
Time: 19:00
Venue: OJC The Curve
Address: Diepstraat 3B
Zipcode: 6101 AT
Country: NL
Een avond met gelijkgestemden, onder het genot van een paar fijne whisky’s en goede muziek. Dat is in het kort Rock & Roll whisky!


Het is weer zover, de jaarlijkse editie van Rock & Roll Whisky powered by Skotsj Fellowsjip. Op
zaterdag 18 december bieden we jullie een prachtige line-up. Zowel qua whisky’s als muziek.

Om deze avond memorabel te maken is het programma uitgebreid ten opzichte van de afgelopen jaren. Er is, naast de vaste leden van Skotsj Fellowsjip, ook plaats voor maar liefst 30 extra whiskyliefhebbers die gaan genieten van zeker 7 whisky’s, met de kwaliteit die van van Skotsj Fellowsjip gewend bent.

Naast de whisky’s (die zonder twijfel in de smaak zullen vallen) wordt de avond muzikaal omlijst door Rock ’n Roll Whisky die bij elke whisky zeer passende nummers zullen brengen. Denk aan covers en eigen werk (in Engels en dialect) met eigenzinnige evergreens uit verleden en heden. Op de setlist juweeltjes van Bob Dylan, Elvis, The Band, Floggin Molly en meer… Soms subtiel, soms rauw, soms plat. Altijd Rock ’n Roll!

Programma:

  • Zaterdag 18 december 2021
  • Zaal open 19.00 uur
  • Start proeverij 19.30 uur en muziek door Rock ’n Roll Whisky
  • Einde van de avond 00.00 uur.

LET OP: gezien de huidige regels moet je om toegang te krijgen een geldige QR-code laten zien (corona-check-app) en een ID kaart. Een controleur scant die code aan de deur en checkt je ID. Je krijgt een geldige code als je volledig gevaccineerd bent, een negatieve testbewijs hebt of recentelijk bent hersteld van corona.