december 16, 2023
Rock 'n Roll Whisky
Venue: Café 't Hingen
Een avond met gelijkgestemden, onder het genot van een paar fijne whisky’s en goede muziek. Dat is in het kort Rock & Roll whisky!

Het is weer zover, de jaarlijkse editie van Rock & Roll Whisky powered by Skotsj Fellowsjip. Op zaterdag 16 december bieden we jullie een prachtige line-up. Zowel qua whisky’s als muziek.

Om deze avond memorabel te maken is het programma uitgebreid ten opzichte van de afgelopen jaren. Er is, naast de vaste leden van Skotsj Fellowsjip, ook plaats voor maar liefst 30 extra whiskyliefhebbers die gaan genieten van zeker 7 whisky’s, met de kwaliteit die van van Skotsj Fellowsjip gewend bent.

Naast de whisky’s (die zonder twijfel in de smaak zullen vallen) wordt de avond muzikaal omlijst door VANHOUdT die bij elke whisky zeer passende nummers zullen brengen. Denk aan covers en eigen werk (in Engels en dialect) met eigenzinnige evergreens uit verleden en heden. Op de setlist juweeltjes van Bob Dylan, Elvis, The Band, Floggin Molly en meer… Soms subtiel, soms rauw, soms plat. Altijd Rock ’n Roll!

Programma:

  • Zaterdag 16 december 2023
  • Zaal open: 19.00 uur
  • Start proeverij: 19.30 uur en muziek door VANHOUdT
  • Einde van de avond: 00.00 uur.